Hei, tulid siia jäätist otsima?

E-poodi meil veel pole, aga palun loe edasi, sest meil on sulle midagi olulist öelda. 

Fresko jäätiste tootmises on hetkeks väike paus, sest oleme pakendeid vahetamas ja olgem ausad, pärast sellist suve väärime igati võimalust hetkeks jalad seinale heita. Lubame, et juba varsti saad kauplustest jälle Freskosid. Kui jäätiseisu silmanägemist tahab võtta, võta ühendust, sest kapis meil midagi ikka veel leidub.

Aga tead ju, kuidas mõte lippama hakkab, kui talle ainult hetkeks asu anda. Nii oleme meiegi nüüd järeldusele jõudnud, et jäätisevalmistamisega piirdumine ainult kammitseb meid. Meil on suurepärane tiim, palju häid mõtteid ja kirg taimse toidu vastu. Ja vahel äng, sest kõike peab ise tegema - poodides pole pooli asju. Ettevõtlikud inimesed teatavasti ei vingu eriti pikalt, vaid, arvasid ära - võtavad midagi ette. Nii on Fresko nüüd jõudusid ühendamas Vapra Oa ja Gööki tiimiga, et kamba peale Tartusse üks eriti äge AINULT TAIMSET TOITU valmistav köök rajada ja kõigi oma ideedega taimetoiduskeenet rikastada. Väga oodatud on ideed ja soovid, mis just SINU meelest poodidest veel puudu on. Palun kirjuta meile.

Ühendatud ettevõtte eesmärgiks saab olema esmalt Eesti kaupluste taimetoiduvalikut rikastada ja seejärel välisturgudele lisaks missioonitundele ka raha teenima minna. Otsime nende lennukate ideede teostamiseks kaaslasi. Meil on kindlasti vaja ärialaseid mentoreid, meeskond võiks täieneda inimeste võrra, kel meiega sama maailmavaade ja tahe ISE midagi ära teha - ootame igasuguse pagasiga inimesi. Lisaks otsime RAHA, seega kui sa oled suuremat või väiksemat sorti investor või tead kedagi, kes võiks tahta meie tegemistele õla alla panna, võta palun ühendust, räägime lähemalt. Väiksemat sorti investorid võivad silmad lahti hoida ka selles osas, et kinnitamata andmetel lööme üsna pea laineid ühisrahastuses. 

TAIMETOIT ON TULEVIK, toome selle tuleviku koos lähemale! 


Kõik ideed on veel väga värsked, lubame, et kirjutame peagi täpsemalt blogis ja täiendame jooksvalt sotsiaalmeediat ja siinset lehte. Ära siis võõraks jää! :)

Milleks meile suhkur?

Foto: greatist.com

Kaisa Murutar

Käsitööjäätise tootmise idee on tiivustatud armastusest ehtsa ja ausa, kahjulikest lisaanetest vaba toidu vastu. Kuigi mõtteid mõlgutama hakates tundus kõik mustvalge,  püüab iga süvitsiminejat varem või hiljem kinni paradoks, et mida rohkem õpid ja teada saad, seda rumalama ja abitumana end tunned. Üha selgemaks on saanud, kui palju tõdesid, pooltõdesid ja sageli vastuolulisi, ent mõneti dogmaatilisi uskumusi kohtab toitumist ja toiduainetööstust lähemalt tundma õppides.
Püüan siin blogis oma rännakuid ja kimbatusi kajastada. Alustada tuleb iga magustoidu alustalast: suhkrust.
Loe lisaks

Kuidas üks turunduskampaania üle võlli keerata

Kaisa Murutar

Paljude eestlaste teadvusesse jõudis Fresko jäätisevabrik umbes kuu aja eest, kui tegime Eesti Vabariigi aastapäeva puhuks sinimustvalge jäätise. Et torm selle ümber pole veel vaibunud, kuna saan igal nädalal keskmiselt kümme korda tuttavatele ja võhivõõrastele tõdeda, et "ei, sinimustvalget jäätist praegu enam pole" ja "jah, me teeme seda millalgi veel," pole ka kuu aega hiljem liiga hilja kogu see saaga üles tähendada.
Piltnik: Mats Eek

Loe lisaks