Milleks meile suhkur?

Foto: greatist.com

Kaisa Murutar

Käsitööjäätise tootmise idee on tiivustatud armastusest ehtsa ja ausa, kahjulikest lisaanetest vaba toidu vastu. Kuigi mõtteid mõlgutama hakates tundus kõik mustvalge,  püüab iga süvitsiminejat varem või hiljem kinni paradoks, et mida rohkem õpid ja teada saad, seda rumalama ja abitumana end tunned. Üha selgemaks on saanud, kui palju tõdesid, pooltõdesid ja sageli vastuolulisi, ent mõneti dogmaatilisi uskumusi kohtab toitumist ja toiduainetööstust lähemalt tundma õppides.
Püüan siin blogis oma rännakuid ja kimbatusi kajastada. Alustada tuleb iga magustoidu alustalast: suhkrust.
Loe lisaks

Kuidas üks turunduskampaania üle võlli keerata

Kaisa Murutar

Paljude eestlaste teadvusesse jõudis Fresko jäätisevabrik umbes kuu aja eest, kui tegime Eesti Vabariigi aastapäeva puhuks sinimustvalge jäätise. Et torm selle ümber pole veel vaibunud, kuna saan igal nädalal keskmiselt kümme korda tuttavatele ja võhivõõrastele tõdeda, et "ei, sinimustvalget jäätist praegu enam pole" ja "jah, me teeme seda millalgi veel," pole ka kuu aega hiljem liiga hilja kogu see saaga üles tähendada.
Piltnik: Mats Eek

Loe lisaks